fbpx

Over ons

Fris en Wit

Wij creëren een mooie lach

Fris en wit is een eersteklas salon die zich focust op het beste tandenbleek resultaat. Uw specialist in het bleken van tanden. Ons doel is om iedereen een stralend gebit te bezorgen.

Het allerbelangrijkste bij Fris en Wit is dat wij er naar streven om u een stralende lach te bezorgen! Wij bewerkstelligen dit door de het gebruik van hoogwaardige materialen en het verzorgen van specifieke (interne) opleidingen.

  1. We werken met A-klasse producten
  2. We geven passende adviezen voor uw gebit
  3. We dragen zorg voor onze klanten. U tevreden, wij tevreden.

Wij willen ervoor zorgen dat heel Nederland kan lachen zonder verlegen te zijn over zijn/haar gebit. Wij hebben daarom ook maar 1 kernwaarde die als huis boven water staat: U gaat lachend bij ons uit de kliniek. Kortom:

  1. Wij willen heel Nederland bekend maken met het tandenbleken.
  2. Wij houden van voor en nazorg
  3. Wij hebben normen en waarden.

Wij blijven groeien

Wat anderen over ons zeggen

Richard Kooistra

Ik was aangenaam verrast

Het was voor mij de eerste keer dat ik een bleekbehandeling ging doen. Het ging al eerder wel eens door mijn hoofd heen, maar kon nooit echt de stap zetten. Toen kwam ik in aanraking met een van de team members van Fris en Wit en heb het toen geprobeerd. Het viel me echt mee de behandeling en het resultaat is verrassend te noemen. Ik kom weer terug als het zover is.

Yvette Kramer

Definitief een aanrader

Tanden bleken heb ik al meerdere keren gedaan. Door een verhuizing richting het noorden was ik genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe praktijk waar ik terecht kon. Gelukkig heb ik Fris en Wit gevonden. De eerste sessie zit erop en ik heb het enorm naar mijn zin gehad bij hun. Ik kan er maar 1 ding over zeggen: Definitief een aanrader.

Kim Hertog

De tijd vliegt voorbij

Al sinds jaar en dag doe ik aan tanden bleken. Ik vind het persoonlijk altijd prettig als er sfeer is en ik vind dat de mensen de sfeer altijd brengen, zo ook bij Fris en Wit. Ze hebben daar aandacht voor mij en mijn gebit. Ik heb het altijd naar mijn zin als ik een behandeling krijg bij Fris en Wit ik heb daar nooit een besef van tijd, die vliegt altijd voorbij.

Waarom mensen graag bij ons komen

Waarom je voor Fris en Wit kiest

Laatste apparatuur & technologie

Door onze kennis van deze markt weten wij precies wat goed is voor u en uw gebit. Wij houden daarom onze apparatuur up-to-date en weten ook goed welke producten goed voor u zijn.

Betaalbare bleek sessie

Wij vinden het belangrijk dat onze diensten voor iedereen haalbaar zijn. Daarom zijn wij de goedkoopste in de regio.

Talentvolle medewerkers

Bij Fris en Wit staat u als klant bij ons centraal, maar daar achter moet ook een goed werkend mechanisme zitten. Dit mechanisme is ons onderscheidend vermogen met onze medewerkers. Die talentvol zijn en het beste met onze klanten voor hebben.

Maak kennis met onze medewerkers

Sietske is een oprechte vrouw. Ze is dan ook met recht de moeder van het bedrijf, die zorg draagt voor iedereen.

Neem contact met ons op voor advies of een afspraak.